Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na GPS navigácie
- Ľahká inštalácia, vyzerá šikovný, ale ešte nie je vyskúšaný
- dosť flexibilný a zároveň pevný aby držal mobil stabilne
- dĺžka ramena
- pevné uchopenie na stole
- jednoduchá manipulácia
- dúfam že sa časom moc nevykýve alebo nenatrhne strunka na držiaku na mobile
- Rozumné riešenie pre neporiadnikov, ktorí si nevedia veci v aute uložiť tak aby nerušili.
- Zatiaľ som neprišiel na to kde v aute ho umiestniť. Na stredovej opierka mávam ruku, ak ho dám medzi predné sedadla tak sa pripravím o pôvodné odkladacie priestory.
- umožňuje parkovací režim pre autokamery Mio
- dlhý kábel k poistkám
- zakrivený konektor presne pre kameru Mio
- upravuje ochranu batérie a podporu kamery
Vyskúšané a otestované, je to taká lepšia vhodná nabíjačka pre kameru do auta, môžete nastaviť, ako dlho má natáčať po zaparkovaní. Takto sa získa viac záberov.
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu,
Ak by ste na začiatku alebo v priebehu používania mali akékoľvek otázky, položte ich tu v Heureka Poradni, alebo môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napísať priamo do správy a prípadne vložiť fotografie, screenshoty a videá.
- Kvalitný materiál
- Veľmi dobre drží
MIO SmartBox III pre MiVue/Spirit 4710887989089
Pridané: 10. novembra 2023
(naposledy upravené 10. novembra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
- funguje presne podľa popisu
- možno ľahko skryť do poistiek, dokonca ani kábel nie je viditeľný
- v závislosti od stavu autobatérie mi vydrží aj 24 hodín
- konektor presne pre kamery do auta MIO, všetko funguje
- pre parkovací režim bez problémov zvládne napájanie
Ako podpora pre dohľad nad parkovaním auta pomocou kamier MIO dobre slúži svojmu účelu. Mám ho pre istotu nastavený na 12,0 V, auto stále štartuje a v prípade nehody mi bude nahrávať práve tých 24 hodín.
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu,
Ďakujeme, tím MIO
taky som mal na aute co som predal
MIO SmartBox III pre MiVue/Spirit 4710887989089
Zdeno
Pridané: 22. októbra 2023
(naposledy upravené 22. októbra 2023)
funguje podľa popisu, jednoduché nastavenie, kvalitný konektor
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu.
Ak budete mať prípadné otázky, položte ich tu na Heuréka Poradni, prípadne sa môžete obrátiť na našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko.
Ďakujeme, tím MIO
- napájací zdroj, ktorý sa ukryje a nie je v zásuvke
- napájanie pre monitorovanie parkovania
- lacná skrinka
Lacná, ale užitočná. Oplatilo sa to nainštalovať v servise, sama by som to nedokázala.
Ďakujeme, tím MIO
- sa nastaví priamo na skrinke
- Takmer 5 metrov dlhý kábel od poistiek ku kamere je úplne postačujúci
- návod v slovenčine a video návod pomohli, urobil som to sám
- napája autokameru pred a po zaparkovaní a počas jazdy, inteligentnejšia nabíjačka
Nie je to batéria, ako si niektorí môžu mylne myslieť, ale napájanie, takže nemusí vydržať až 24 hodín, ale v závislosti od toho, v akom stave je batéria v aute. A je lepšie dať 12,0 voltov do normálneho auta, potom začať tak či tak, ako mať viac obmedzených hodín možného nahrávania, ak by došlo ku kolízii. Celkovo to hodnotím ako dobrý nápad a ochranu napájania a autobatérie.
- napája kameru mio
- podporuje parkovací režim
nie je viditeľný v aute, ale pomáha pri natáčaní po zaparkovaní, dá sa nastaviť rôznymi spôsobmi
Ďakujeme, tím MIO
super kvalita za pár korún, tablet drží dobre
- vyborny
vyborny
Ešte som nepoužil
Zlomený, tuhy a nepasuje do každého typu auta
jedna z možností ako upevniť navigáciu / mobil na skúter Honda Forza 125
držiak, ktorý poskytne to čo sa od neho očakáva
Ok
- 123
Kupila som ho vnucatam,ktore podlahli tabletom a mobilom,preto som kupila drziak a tak mozu/aj ked to nieje celkom spravne/kludne pozerat aj ked papkaju
Zobrazujem 61 - 80 zo 136 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...7 Ďalšie »