Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na GPS navigácie
- videonávod
ako príslušenstvo na nepretržité snímanie prípadných zlodejov a nahrávanie videa po zaparkovaní vozidla je nepostrádateľný. Cena je primeraná.
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu.
Ak budete mať prípadné otázky, položte ich tu na Heuréka Poradni, prípadne sa môžete obrátiť na našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko.
Ďakujeme, tím MIO
krabička je pomerne malá, zacvakne sa do poistiek a neprekáža. Kábel je vo vnútri dostatočne dlhý aj na napájanie kamery. Množstvo nastavení. Je to dobré na odpojenie zásuvky zapaľovača, ale hlavne na nepretržité sledovanie zaparkovaného auta, samozrejme, prostredníctvom palubnej kamery.
- Funkcie
pre aktívny parkovací režim na autokamere by som povedal, že je to takmer nevyhnutnosť. Inštalácia trvala asi pol hodiny, ale podarilo sa a teraz funguje tak, ako má.
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu.
Ak budete mať prípadné otázky, položte ich tu na Heuréka Poradni, prípadne sa môžete obrátiť na našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko (@MioCZSK).
Ďakujeme, tím MIO
nekvalitný tovar, polámaný už v balíku
- Splní účel
Hrozný tovar a ešte hroznejšia kvalita
Je to zaujímavý nápad, keď nemusíte lepiť alebo pripevňovať držiak palubnej kamery na čelné sklo, bohužiaľ je to skôr len pre menšie autá a zrkadlá. V našom Jumperi nakoniec nesedel, tak sme ho dali mojej svokre.
- Podložka je moc mäkká.tazsi telefón sa v medzierkach neudrží
Na parádu
- Prišiel zaseknutý musel som tomu aby fungoval pomôct ako prišlo zanalené v dvoch krabiciach,môže to byť aj prepravou neviem,uvidíme dlhším používaním.
- Vyhoda
- funguje presne ako má
- neudrží tablet
V žiadnom prípade nie je použiteľný pre tablet !!!
Je príliš ťažký pre tento typ konštrukcie, musíte držiak výrazne ohnúť, čím úplne stráca svoj zmysel, ktorý má byť predlžený držiak.
- nedrží pevne, pokiaľ máte väčší, resp. ťažší mobil
Výborne drží telefón.Som spokojný.
Originalny diel, drží vinikajuco, dobre sa s ním manipuluje..
pasuje,funguje
Som spokojný. Produkt plní svoju funkciu na 100 %.
Zobrazujem 101 - 120 zo 136 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 5 [ 6 ] 7 Ďalšie »