Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na GPS navigácie
ok
Za ceny ktoré Garmin pýta, tak tento držiak mal byť už v základnom balení s radarom !
- splna to naco je urceny
Funkčné bez problémov, rýchla inštalácia, pre kamery MIO s parkovacím režimom, a to používam po celý čas. Super gadget!
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu.
Ak budete mať prípadné otázky, položte ich tu na Heuréka Poradni, prípadne sa môžete obrátiť na našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko.
Ďakujeme, tím MIO
- napája kameru Mio, keď je auto na parkovisku, namiesto nabíjačky
- chráni batériu, vždy naštartujem
- možnosti nastavenia, kedy sa má vypnúť po akom čase a napätí
- montáž na poistky som zvládol so strýkom, žiadny problém
Super príslušenstvo, vďaka nemu mi funguje parkovací režim a zbavil som sa kábla v zapaľovači cigariet, mám tam nabíjačku na mobil. Odporúčam ho.
- veľmi dobrá vec pre všetkých cyklistov
- funguje bezchybne (netreba sa nechať odradiť staršími negatívnymi recenziami, bryton všetko vyriešil najnovšími aktualizáciami)
- garmin beater :-)
- Koncovka nie je univerzálna!
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu.
ad KONEKTOR - to je jeho výhoda pre správne fungovanie parkovacieho režimu, 10pinový miniUSB konektor je bežný u výrobcov audio-video-foto zariadení, je určený pre MIO kamery s parkovacím režimom ( pozrite si aj popis produktu tu na Heureke). To však nie je dôvod na znižovanie hodnotenia výrobku ;-) Svoj účel má, funguje dobre a ak by ste ho chceli použiť na niečo iné, stačí sa poradiť v zákazníckej starostlivosti na našom FB MioCZSK.
Ďakujeme, tím MIO
- Kvalita, vôbec sa nebojím že mi mobil vypadne
spĺňa to svoj účel, ale je to riadne predražené
- Čeľuste uchytenia sú vhodné skôr na tenšie stĺpiky hlavovej opierky. V popise rozmer chýba.
drží dobre
Fajn
Fajn
- montaž
- dobre upevnenie
Ďakujeme, tím MIO
Držiak bez použitia gumičky je stabilný a netreba sa báť či gumička vydrží...
- dobre
- kompatibilný s kamerami MIO, C588T bez problémov
- prenosné do iného vozidla
- veľmi dobre drží na skle
vyzerá dobre, originál Mio, pasuje na všetky typy kamier, vrátane mojej duálnej kamery C588
- Použiteľný
Pomer cena vykon
Ďakujeme, tím MIO
Kúpili sme ju ako doplnok k autokamere Mio, pretože umožňuje lepší režim aktívneho parkovania a nahrávania. Inštaláciu sme umiestnili na 12,0 voltov a beží úplne v poriadku, 24 hodín to zachytí, aj keď sledujeme pohyb okolo auta.
Ďakujeme, tím MIO
Zobrazujem 81 - 100 zo 136 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7 Ďalšie »