Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na GPS navigácie
Klasický držiak s prísavkou, pasuje na našu kameru mio mivue C580 , chceme ju občas premiestniť. Originálny držiak, stálo to za to.
Potreboval by som náhradný držiak, starý som stratil, keď som predal auto. Fajn, že je originál od Mio. Presne pasuje na našu staršiu, ale stále dobrú 2K kameru za zrkadlom.
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu,
Ak by ste na začiatku alebo v priebehu používania mali akékoľvek otázky, položte ich tu v Heureka Poradni, alebo môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napísať priamo do správy a prípadne vložiť fotografie, screenshoty a videá.
- takmer 5 metrov dlhý kábel,. úplne postačujúci
- návod v slovenčine a video návod bol fajn
- napája autokameru pred a po zaparkovaní a počas jazdy
Je lepšie dať 12,0 voltov do normálneho auta, potom začať tak či tak, ako mať viac obmedzených hodín možného nahrávania, ak by došlo ku kolízii. Nie je to batéria, ako si niektorí môžu mylne myslieť. Celkovo to hodnotím dobre
Ďakujeme, tím MIO
Mio lepicí držák pro kamery Mio MiVue řady C3xx, C5xx, 7xx, 866 (bulk) 340N46700033
Anonym
Pridané: 14. mája 2024
Splnil svoj účel, teraz presúvame kameru medzi 2 autami. Lepený držiak je v pohode, pretože sa nestarám o počasie. Kúpila som si aj statickú lepiacu fóliu, aby som nálepku nelepila priamo na čelné sklo.
Drží to skvele.
Ďakujeme, tím MIO
Nabíjačka, ktorá sa ukrýva pri poistkách vozidla a funguje bez ohľadu na to, či sme v aute alebo nie. Kamera natočí haváriu a to, keď je niekto v okolí auta. Manžel to nainštaloval a nebolo to ťažké. Plním funkciu a odovzdávam skúsenosti ďalej. Lacná a šikovná.
Ďakujeme, tím MIO
- dvojstupňová elektronická ochrana - elektronika a poistky.
- ochrana proti vybitiu autobatérie
- dokáže napájať palubnú kameru aj vtedy, keď vytiahnem kľúče zo zapaľovania
Moja skúsenosť po dvoch rokoch je, že to funguje. Inštalácia nebola polhodinová, ale podľa videa som to nakoniec zvládol a zmeral. Ušetril som peniaze za autoservis.
Je dobré to mať v aute, aj keď si potom kúpim novú kameru. Pre mňa dobrá vychytávka.
Ďakujeme, tím MIO
Hádam mi pomohli videá na youtube, inak by to nešlo tak rýchlo, ale inštalácia bola celkom jednoduchá. A funguje tak, ako má. Napája kameru, keď vypnem auto, nahráva, keď nie som v aute. Keď je to príliš dlho, odpojí kameru a nevybíja autobatériu. Trochu nastavenia a mám auto chránené.
- Veľmi dobrý produkt
Spokojnosť
+ siroky rozsah pouzitelnych mobilov
- trocha labilny
Rameno 159 mm s kĺbom uprostred, plast, RAM Mounts
Pridané: 25. apríla 2024
(naposledy upravené 25. apríla 2024)
Zakúpený v MUZIKER.sk
Odporúčam
Tu nieje čo vytknúť. Kábel funguje tak ako má.
- Super riešenie pre ochranu auta a aj kamery.
Ďakujeme, tím MIO
Mio SmartBox III napájanie pre kamery do auta / vstupné napätie 12 - 24V / výstupné napätie 5V / pre kamery Mio MiVue (5413N6310007)
Marek
Pridané: 21. marca 2024
- parking mod
- inteligentná nabíjačka
Pri mojej (o niečo drahšej) autokamere Mio R850 to už bolo súčasťou balenia a vnímam to ako jasnú výhodu. Je to taká nabíjačka, ktorá sa nezapája do zapaľovača, ale na poistky, a kamera potom sleduje auto aj po zaparkovaní a nedochádza jej šťava. Hlavne má niekoľko nastavení, ja mám 12V, ale zvládne aj 24V a možno aj 12,4V a podľa toho naštartovať auto.
Hlavne nemusím riešiť káble v zásuvke zapaľovača, teda - keby ju moje auto malo. To moje už cigaretový zapaľovač nemá.
Inštalácia bola vykonaná v autoservise, ale mohol by som to urobiť aj ja.
Ďakujeme, tím MIO
- pomáha napájať kameru, keď je vozidlo zaparkované
- má niekoľko nastavení v závislosti od stavu autobatérie
- malá škatuľka, kábel dlhý asi 4 - 5 metrov, stačí na veľa
inštalácia bola jednoduchá, podľa videonávodu to zvládne každý. Funguje podľa očakávania.
Ďakujeme, tím MIO
vaše tašky už sa neváľaju po podlahe
- Materiál, drží dobre
- Tento produkt nám chýbal v aute a som spokojná
Poťah volantu 37-39 cm KVETY
Pridané: 16. februára 2024
(naposledy upravené 16. februára 2024)
Zakúpený v Doplnkydoauta.sk
- Dobre drží v ruke, nešmíka sa, príjemný na dotyk
- Iná farba kvietok ako je na obrázku
Zobrazujem 41 - 60 zo 136 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...7 Ďalšie »