Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na GPS navigácie

MIO držák pre MiVue 688/698 & 7 + C310 / C320 / C330

MIO držák pre MiVue 688/698 & 7 + C310 / C320 / C330

Odporúča produkt

Klasický držiak s prísavkou, pasuje na našu kameru mio mivue C580 , chceme ju občas premiestniť. Originálny držiak, stálo to za to.

Odporúča produkt

Potreboval by som náhradný držiak, starý som stratil, keď som predal auto. Fajn, že je originál od Mio. Presne pasuje na našu staršiu, ale stále dobrú 2K kameru za zrkadlom.

Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu,
Ak by ste na začiatku alebo v priebehu používania mali akékoľvek otázky, položte ich tu v Heureka Poradni, alebo môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napísať priamo do správy a prípadne vložiť fotografie, screenshoty a videá.

Marko Marko

• takmer 5 metrov dlhý kábel,. úplne postačujúci
  • návod v slovenčine a video návod bol fajn
  • napája autokameru pred a po zaparkovaní a počas jazdy

Je lepšie dať 12,0 voltov do normálneho auta, potom začať tak či tak, ako mať viac obmedzených hodín možného nahrávania, ak by došlo ku kolízii. Nie je to batéria, ako si niektorí môžu mylne myslieť. Celkovo to hodnotím dobre

Odporúča produkt

Splnil svoj účel, teraz presúvame kameru medzi 2 autami. Lepený držiak je v pohode, pretože sa nestarám o počasie. Kúpila som si aj statickú lepiacu fóliu, aby som nálepku nelepila priamo na čelné sklo.
Drží to skvele.

Odporúča produkt

Nabíjačka, ktorá sa ukrýva pri poistkách vozidla a funguje bez ohľadu na to, či sme v aute alebo nie. Kamera natočí haváriu a to, keď je niekto v okolí auta. Manžel to nainštaloval a nebolo to ťažké. Plním funkciu a odovzdávam skúsenosti ďalej. Lacná a šikovná.

Zdeno Zdeno

Odporúča produkt
  • dvojstupňová elektronická ochrana - elektronika a poistky.
  • ochrana proti vybitiu autobatérie
  • dokáže napájať palubnú kameru aj vtedy, keď vytiahnem kľúče zo zapaľovania

Moja skúsenosť po dvoch rokoch je, že to funguje. Inštalácia nebola polhodinová, ale podľa videa som to nakoniec zvládol a zmeral. Ušetril som peniaze za autoservis.
Je dobré to mať v aute, aj keď si potom kúpim novú kameru. Pre mňa dobrá vychytávka.

Paľo Paľo

Odporúča produkt

Hádam mi pomohli videá na youtube, inak by to nešlo tak rýchlo, ale inštalácia bola celkom jednoduchá. A funguje tak, ako má. Napája kameru, keď vypnem auto, nahráva, keď nie som v aute. Keď je to príliš dlho, odpojí kameru a nevybíja autobatériu. Trochu nastavenia a mám auto chránené.

Zaparkorun Magická nanopodložka s držiakom na telefón

Overený zákazník tipa.sk Overený zákazník

Pridané: 2. mája 2024

Zakúpený v tipa.sk

Odporúča produkt

+ siroky rozsah pouzitelnych mobilov
- trocha labilny

Rameno 159 mm s kĺbom uprostred, plast, RAM Mounts

Rameno 159 mm s kĺbom uprostred, plast, RAM Mounts

Pridané: 25. apríla 2024

(naposledy upravené 25. apríla 2024)

Kábel USB 3.1 USB C(M) - USB C(F) predlžovací, 0,15m

Kábel USB 3.1 USB C(M) - USB C(F) predlžovací, 0,15m

Overený zákazník Penta SK s.r.o. Peter

Pridané: 24. apríla 2024

Zakúpený v Penta SK s.r.o.

Odporúča produkt

Tu nieje čo vytknúť. Kábel funguje tak ako má.

Overený zákazník Alza.sk Ján Kačmár

Pridané: 15. apríla 2024

Zakúpený v Alza.sk

Odporúča produkt
  • Super riešenie pre ochranu auta a aj kamery.

• parking mod
  • inteligentná nabíjačka

Pri mojej (o niečo drahšej) autokamere Mio R850 to už bolo súčasťou balenia a vnímam to ako jasnú výhodu. Je to taká nabíjačka, ktorá sa nezapája do zapaľovača, ale na poistky, a kamera potom sleduje auto aj po zaparkovaní a nedochádza jej šťava. Hlavne má niekoľko nastavení, ja mám 12V, ale zvládne aj 24V a možno aj 12,4V a podľa toho naštartovať auto.
Hlavne nemusím riešiť káble v zásuvke zapaľovača, teda - keby ju moje auto malo. To moje už cigaretový zapaľovač nemá.
Inštalácia bola vykonaná v autoservise, ale mohol by som to urobiť aj ja.

Pridané: 20. marca 2024

Odporúča produkt
  • pomáha napájať kameru, keď je vozidlo zaparkované
  • má niekoľko nastavení v závislosti od stavu autobatérie
  • malá škatuľka, kábel dlhý asi 4 - 5 metrov, stačí na veľa

inštalácia bola jednoduchá, podľa videonávodu to zvládne každý. Funguje podľa očakávania.

Vešiak do auta na nákupnú tašku 1ks

Vešiak do auta na nákupnú tašku 1ks

Overený zákazník Margaretkashop terezka

Pridané: 20. marca 2024

Zakúpený v Margaretkashop

Odporúča produkt

vaše tašky už sa neváľaju po podlahe

Bryton Sport Mount

Overený zákazník aDarceky.sk Overený zákazník

Pridané: 12. marca 2024

Zakúpený v aDarceky.sk

Odporúča produkt
  • Tento produkt nám chýbal v aute a som spokojná
Úchyt na motorku so skrutkami M10x1,25 do upnutia riadidiel, RAM Mounts

Úchyt na motorku so skrutkami M10x1,25 do upnutia riadidiel, RAM Mounts

Pridané: 6. marca 2024

(naposledy upravené 6. marca 2024)

Rameno s otočným čapom uprostred, tvrdený plast, RAM Mounts

Rameno s otočným čapom uprostred, tvrdený plast, RAM Mounts

Pridané: 4. marca 2024

(naposledy upravené 4. marca 2024)

Poťah volantu 37-39 cm KVETY

Poťah volantu 37-39 cm KVETY

Overený zákazník Doplnkydoauta.sk Overený zákazník

Pridané: 16. februára 2024

(naposledy upravené 16. februára 2024)

Zakúpený v Doplnkydoauta.sk

Odporúča produkt
  • Dobre drží v ruke, nešmíka sa, príjemný na dotyk
  • Iná farba kvietok ako je na obrázku

Zobrazujem 41 - 60 zo 136 recenzií 1 2 [ 3 ] 4 5...7