Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na GPS navigácie

COMPASS držák telefonu gps na přístrojovou desku 06265

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Pridané: 23. júla 2024

Zakúpený v Alza.sk

nie celkom vhodne na akykolvek typ palubovky, ale na policku ci stol prakticke, pouzitelne

LAMAX Street2 (LXWSMSTR2CNBA)

LAMAX Street2 (LXWSMSTR2CNBA)

Overený zákazník LAMAX-Electronics.com Overený zákazník

Pridané: 22. júla 2024

Zakúpený v LAMAX-Electronics.com

• Perfektný zvuk

• Kvalitné prevedenie
  • Jednoduchá výmena za staré opotrebované
  • Náušníky sú mäkké, rovnaké ako pôvodné
  • Na sluchátkach držia perfektne
  • Rýchle dodanie
  • Nič

LAMAX X7.1 & X3.1 Waterproof case (LMXX7131WPC)

LAMAX X7.1 & X3.1 Waterproof case (LMXX7131WPC)

Overený zákazník LAMAX-Electronics.com Mary

Overený zákazník Zdravynakup.sk Overený zákazník

Pridané: 6. júna 2024

Zakúpený v Zdravynakup.sk

Odporúča produkt

Typ pre klasické rúrky bicykla ak máte display na kormane podľa typu veľkosti tak taška prekrýva display ale dá sa upraviť.ja som spokojná v daždi ani kvapka neprenikla do vnútra. V nutri suchý zips dá sa prispôsobiť na veľkosť telefónu . Materiál pevný odolný proti dažďu aj zips je ok. Dobrá cena za mňa spokojnosť

Connect IT Univerzálny držiak na slúchadlá pod dosku stola CHX-1100-BK, čierny

Connect IT Univerzálny držiak na slúchadlá pod dosku stola CHX-1100-BK, čierny

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Pridané: 4. júna 2024

Produkt je OK

Odporúča produkt
  • Je to originálny diel, plní svoju úlohu

Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu,
Ak by ste na začiatku alebo v priebehu používania mali akékoľvek otázky, položte ich tu v Heureka Poradni, alebo môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napísať priamo do správy a prípadne vložiť fotografie, screenshoty a videá.

Odporúča produkt

náhradný držiak, pasuje rovnako ako predchádzajúci držiak v poslednom aute

Honzin Honzin

Pridané: 2. júna 2024

Odporúča produkt

Teraz funguje tak, ako má. Na začiatku som zle nastavil páčky na smartboxe, takže sa vypínal skôr alebo sa kamera nezapínala vôbec. Preto chcem ostatných upozorniť, že nie je dobré to takto nastavovať. Ako vždy, návod som si prečítal až ako poslednú vec. ON neznamená, že všetky páčky musia byť na vrchu. Schéma je v návode.
Batéria v mojom aute mi už nedáva takmer 12,3 V, takže s páčkami na 12,6 V to potom ťažko môže fungovať. Tak som ich dal všetky dole a funguje to tak, ako má. A v budúcnosti musím rýchlo vymeniť batériu v mojom aute.

Antivibrační modul Interphone QUIKLOX - univerzální

Antivibrační modul Interphone QUIKLOX - univerzální

Overený zákazník Alza.sk Peter

Pridané: 2. júna 2024

• Splnil očakávania

MIO SmartBox III pre MiVue/Spirit 4710887989089

Overený zákazník Alza.sk j.

Pridané: 29. mája 2024

Neodporúča produkt

MIO SmartBox III som si zakúpil ako napájanie pre kameru Mio MiVue. SmartBox však má koncovku USB mini a kamera vstup na USB-C, takže aj keď je výrobcom určená na napájanie kamery nie je to možné bez dokúpenia ďalšej redukcie, alebo dokonca ďalšieho kábla (ten mi doporučili z Alzy na dokúpenie...), ktorý by mal slúžiť ako redukcia.
Tomu sa hovorí kompatibilné príslušenstvo!

Reakcia značky Mio

ale toto nie je funkčná chyba smartboxu. Kamery s USB-C sú relatívne nové, preto je pre ne k dispozícii káblová redukcia (na viacero použití), alebo nabíjačka priamo v balení už s USB-C.
Smartbox ako taký je použiteľný pre viacero kamier do auta, aj pre kamery s konektorom miniUSB. Preto toto riešenie.
Takže vaše hodnotenie funkčného produktu je zvláštne a stačí si prečítať popis produktu.
Prajem pekný deň,
MIO Team

Odporúča produkt

Presne sedí, nálepka je lepšia ako nejaká bežná kúpená v obchode.
V Mio mi však poradili, že mám medzi sklo a držiak dať novú statickú fóliu, ktorá sa lepšie odlepuje. Vyskúšal som to a je to dobré. Tá bola tiež od mio.

Odporúča produkt

Dokáže tiež nabíjať dva kamery mio, prednú a zadnú, je to priamo od výrobcu. Mám ju už nainštalovanú v tapucirungu, tak som ju chcel aj s kamerou do druhého auta. Slúži dobre.

Odporúča produkt

Originálna nabíjačka, funguje podľa očakávania. Kábel je dostatočne dlhý, ešte mi zostáva asi 70-100 cm. Strčili sme ho do tapucirungu

Vešiak do auta na nákupnú tašku 1ks

Vešiak do auta na nákupnú tašku 1ks

Overený zákazník Margaretkashop Overený zákazník

Pridané: 15. mája 2024

Zakúpený v Margaretkashop

• Plní svoj účel

Odporúča produkt

náhradný držiak, je to lepšie ako lepený, pretože je priamo na zrkadle a lepšie vidím na displej. Nevýhodou je, že je ďalej od čelného skla, takže zábery z kamery sú o 5 % rozostrenejšie, a tiež nie je pre každého, do služobného auta s mohutným zrkadlom by som ho nezmestila. Inak presne pasuje na kameru.

Odporúča produkt

Presne pasuje na našu autokameru a na naše zrkadlo. Nemôžete ho však umiestniť na každé zrkadlo, musíte zmerať priemer, upozornil nás predajca.

presne pasuje

Mio 3M nalepovací držák pro Mio MiVue 955W/WD

Mio 3M nalepovací držák pro Mio MiVue 955W/WD

Hana Hana

Pridané: 14. mája 2024

Odporúča produkt

Zodpovedá popisu, je to náhradný držiak pre kameru mio 955 4K , skvelý do druhého auta.

Hana Hana

Pridané: 14. mája 2024

Odporúča produkt
  • odomkne funkciu, vďaka ktorej môže kamera po zaparkovaní zaznamenávať pohyb osôb a vecí v okolí vozidla

Inteligentná nabíjačka, ktorá nabíja kameru pri parkovaní, aby mohla natáčať a nebola viditeľná v interiéri vozidla. Zapojenie prebehlo celkom dobre, ale museli sme napísať na Facebook Mio s prosbou. Potom to už išlo v poriadku. Dokáže napájať aj zadnú kameru.

Zobrazujem 21 - 40 zo 136 recenzií 1 [ 2 ] 3 4 5...7